Saznajte što vam nudimo

UHY mreža u Hrvatskoj vaš je partner za poslovni uspjeh. U našoj mreži imate podršku koju ste oduvijek željeli, na načn da možete postaviti pitanje iz bilo kojeg dijela financija, a mi ćemo vam predstaviti osobu struču da vam odgovori na navedeno pitanje. Za sve naše klijente pružamo cijeli niz brojnih usluga, organiziramo redovite edukacije i seminare, što je razlog da ste svakog trenutka svjesni podrške koju vam pružamo u vašem svakodnevnom poslovanju.

Računovodstvo i revizija

Pružanjem različitih računovodstvenih i revizorskih usluga, osim ispunjavanja vaših zakonskih obveza, naši stručnjaci će vam pomoći u poboljšanju vašeg poslovanja.

Računovodstvo i revizija

Naši stručnjaci u računovodstvu pomoći će razvoj vašeg društva preuzimajući rutinske, ali važne računovodstvene funkcije za vas na način da više nemate briga oko navedenog.

Revizija

Mi razumijemo da je svako društvo posebno, pa tako smatramo da je naš posao stvarno razumijeti vaše poslovanje, prilagođavajući usluge revizije veličini i prirodi vašeg društva.

Savjetovanje

Naše usluge poreznog i financijskog savjetovanja obuhvaćaju cijeli niz poslovnih zadataka, dopuštajući vam da se usredotočite na ono što najbolje radite.

Porezno savjetovanje

Kontinuiranim praćenjem svih izmjena zakona i pravilnika te mišljenja Porezne uprave, naši porezni savjetnici pružaju stručnu i pravovremenu pomoć.

Financijsko savjetovanje

Ponekad trebate drugačiju perspektivu. Naši financijski savjetnici mogu vam pružiti tu perspektivu, dobivenu kroz brojna iskustva o potrebama malih i srednjih poduzetnika.

EU projekti

Naši stručnjaci s višegodišnjim iskustvom u izradi EU projekata mogu vam pomoći u izradi djelomičnih dijelova dokumentacije, kao i cjelokupnog dokumenta koji je potreban za ovaj natječaj.

Izrada prijave projekta na natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava EU

Naš tim pregledati će vašu projektnu ideju, oplemeniti je i prilagoditi natječajima Europske Unije.

Razvoj sustava pripreme i provedbe EU projekata

Opseg ponuđenih usluga, u okviru prilagođavanja sustava upravljanja standardima EU, uključuje sve što omogućava bolje iskorištenje europskih fondova.

Revizija EU projekata

Stručni revizorski tim UHY-a pruža vam usluge revizije EU projekta u potpunosti provedenu u skladu s Međunarodnim revizijskim standardima.

Izrada strategija, studija i poslovnih planova

Moderna tržišta i poslovanje podrazumijevaju i dinamičnu i svestranu strategiju ulaska i opstanka na tržištu. U tu svrhu, naši stručnjaci pomažu vam izraditi poslovne planove, investicijske i slične studije.

Izrada strategija JLS, gospodarskih grana, LAG grupa te sličnih strateških dokumenata

Stručni tim UHY Savjetovanja za Vas može izraditi strateške dokuemnte te zajedno s Vama identificirati kritičke smjerove razvoja.

Izrada poslovnog plana, investicijske studije i sličnih studija

Obratite se s povjerenjem stručnom timu UHY Savjetovanja koji će zajedno s Vama pripremiti i analizirati Vašu projektnu ideju.

Izrada studija izvodljivosti, predizvodljivosti, CBA analiza i sl.

Naš tim uspješno je pripremio 5 studija izvodljivosti te ih ima još 5 u pripremi. Javite nam se s povjerenjem kako bi zajedno ispunili vače infrastrukturne projektne ciljeve.

Imate dodatna pitanja?