Razvoj sustava pripreme i provedbe EU projekata

Ulaskom u Europsku uniju prihvatili smo određene zajedničke zakone i pravila poslovnog ponašanja. Međutim, zbog dosadašnjeg državnog uređenja još uvijek nismo u mogućnosti udovoljiti svim zahtjevima Europske unije odnosno iskoristiti pogodnosti koje pruža. Postupnim mijenjanjem cjelokupnog sustava i načina poslovanja približavamo se standardima koje propisuje EU. Neminovno je da su nužne promjene u sustavima upravljanja kako bismo uopće mogli kvalitetno iskoristiti sve mogućnosti koje su nam pripale pristupanjem Europskoj uniji.

Opseg ponuđenih usluga, u okviru prilagođavanja sustava upravljanja standardima EU, uključuje sve što omogućava bolje iskorištenje europskih fondova.

Polazeći od pomoći prilikom pripremanja strategija i različitih vrsta razvojnih planova, preko izgradnje procesa ulaganja u općini, gradu ili firmi. zatim izgradnja sustava za upravljanje projektima, potpora prilikom pisanja cijele projektne dokumentacije, upravljanje projektima, računovodstvo i revizija projekata, sve s ciljem razvoja i provedbe pravila ponašanja održivosti projekata, što je vrlo važan aspekt u EU.

Što se tiče kratkoročnih usluga, za Vas je najvažnije:

  • izgraditi tim ljudi koji će biti odgovoran za provedbu projekta,
  • osposobljavanje istih što je kontinuirani proces,
  • stvaranje sustava upravljanja projektima i koordinaciju rada voditelja projektnih timova,
  • razvoj niza principa (pravila), procedura i check-lista koje se koriste za izradu i provedbu projekata,
  • savjetovanje o smjerovima i ciljevima razvoja i dostupnosti sredstava.

Prethodno opisan sistem osmišljavanja projektnog tima i upravljanja istim temelji se na provjerenim rezultatima i iskustvu poljskih partnera i suradnika. Navedene usluge pružaju osobe s iskustvom upravljanja sustavom pripreme projekata u nekoliko poljskih gradova i velikom vojvodstvu Podkarpatske regije, pri čemu je navedena regija na drugom mjestu u Poljskoj po privučenim sredstvima.

+
zaposlenih profesionalaca od čega je 6 ovlaštenih revizora, 4 porezna savjetnika te 5 poslovnih konzultanata.
profesionalaca u reviziji i računovodstvu

UHY predstavlja pouzdanog partnera, upoznatog sa svim regulativama i propisima koji se tiču brzorastućih tehnoloških firmi, a to nam je najbitnije.

Ime Prezime
CEO

UHY predstavlja pouzdanog partnera, upoznatog sa svim regulativama i propisima koji se tiču brzorastućih tehnoloških firmi, a to nam je najbitnije.

Ime Prezime
CEO

Imati vanjskog suradnika od povjerenja, a u isto vrijeme na izrazito visokoj razini stručnosti kao je sto je UHY HB EKONOM olakšava nam rad na tekućim poslovima, te nam ostavlja dragocjeno vrijeme da se bavimo vlastitim razvojem i rastom, ne brinući se nikada jer je knjigovodstvo pod kontrolom.

Adriana i Jakov Bošnjak
Osnivači i direktori u Ocean Sailing House d.o.o.

Sa tvrtkom UHY HB EKONOM doo surađujemo od 2008 godine; mislim da smo bili prva charter kompanija s kojom rade te imamo jako dobru suradnju. Sa naše strane je super što UHY osim samog knjigovodstva radi i reviziju koju smo nekoliko puta koristili te je naša poruka – samo naprijed!

Mario Malenica
direktor, Maša d.o.o turistička agencija i trgovina

Imate dodatna pitanja?