Računovodstvo i revizija

Računovodstvo ili nešto više?

Mislite da računovodstvo nije samo puko unošenje računa u sustav te sastavljanje izvještaja? Od svog računovođe očekujete i konkretne savjete prilagođene vašem poslovanju? Poslujete s inozemstvom ili bi to tek htjeli započeti, ali niste sigurni jesu li vam svi papiri „čisti“?

Onda ste na pravom mjestu. Naše usluge računovodstva daju vam veću vrijednost za novac, a iza nas stoji mreža od preko 5.000 neovisnih računovođa i financijskih stručnjaka iz preko 235 ureda u 78 zemalja

+
zaposlenih profesionalaca od čega je 6 ovlaštenih revizora, 4 porezna savjetnika te 5 poslovnih konzultanata.
+
neovisnih računovođa diljem svijeta.
ovlaštena porezna savjetnika.
profesionalaca u reviziji i računovodstvu

NAŠE USLUGE

  • Računovodstvene i knjigovodstvene usluge
  • Izrada financijskih izvještaja
  • Izrada posebnih izvještaja
  • Forenzičko računovodstvo

Računovodstvene i knjigovodstvene usluge

Kvalitetno knjigovodstvo je osnova uspjeha, a dobar knjigovođa je vaš najbolji savjetnik Mi vam nudimo kompletne knjigovodstvene usluge, od vođenja poslovnih knjiga, poreznih evidencija i ostalih evidencija uz dosljednu primjenu Hrvatskih standarda financijskog izvještavanja, Međunarodnih računovodstvenih standarda i usvojenih računovodstvenih politika za privatne tvrtke i obrtnike koje nemaju vlastitu računovodstvenu službu te zastupanje istih pred poreznim vlastima.

Katica Reljanović

Titlula

Izrada financijskih izvještaja

Financijski izvještaji su u pravilu kompleksni i podložni čestim promjenama, pa je potrebno mnogo vremena i ulaganja da bi se napravili točni financijski izvještaji. Manje i srednje tvrtke iz tog razloga rijetko mogu sebi priuštiti vrhunskog stručnjaka koji bi se bavio samo tim područjem. Naši stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom pripreme i kontrole financijskih izvještaja stoje vam na raspolagnju u svakom trenutku, ukoliko dođete u škripac sa znanjem i vremenom, te nemate vlastitih kapaciteta za izradu točnih i pouzdanih financijskih izvještaja.

Ime prezime

Titlula

Izrada posebnih izvještaja

Korisnici posebnih izvješća su vlasnici i managment tvrtke koji iz raznih razloga ima potrebu za nekim bitnim i posebnim izvještajem, kao što su: - godišnje izvješće o poslovanju za potrebe uprave trgovačko društvo - konsolidirani financijski izvještaji - menadžerska izvješća o novčanim tijekovima, likvidnosti, stanju zaliha, nenaplaćenim potraživanjima, profitabilnosti, zaduženosti i sl.

Katica Reljanović

Titlula

Forenzičko računovodstvo

Forenzičko računovodstvo spada u najnovije vrste računovodstva, a odnosi se na probleme koje ste možda imali u vašem računovodstvu, ako ste imali krađe, pronevjere ili vam nedostaje računovodstvena dokumentacija. U takvim nepredviđenim situacijama mi ćemo pokušati naći način da Vam pomognemo u otkrivanju prijevara, bez iscrpne vlastite istrage, poglavito što je u takvim slučajevima često potreban „pogled izvana“, budući da ljudi unutar društva ipak nemogu racionalno sagledati cijelu sliku događaja.

Katica Reljanović

Titlula

TESTIOMONIAL

UHY predstavlja pouzdanog partnera, upoznatog sa svim regulativama i propisima koji se tiču brzorastućih tehnoloških firmi, a to nam je najbitnije.

Ime Prezime
CEO

UHY predstavlja pouzdanog partnera, upoznatog sa svim regulativama i propisima koji se tiču brzorastućih tehnoloških firmi, a to nam je najbitnije.

Ime Prezime
CEO

Sa tvrtkom UHY HB EKONOM doo surađujemo od 2008 godine; mislim da smo bili prva charter kompanija s kojom rade te imamo jako dobru suradnju. Sa naše strane je super što UHY osim samog knjigovodstva radi i reviziju koju smo nekoliko puta koristili te je naša poruka – samo naprijed!

Mario Malenica
direktor, Maša d.o.o turistička agencija i trgovina

Imate dodatna pitanja?